11
May 17

In de achtervolging op?……

Het is maandagochtend als de politie in Nederland met groot nieuws uitpakt…. Eindelijk zijn de echte mannen klaarblijkelijk opgestaan, de politie is namelijk in achtervolging.

Op deze vroege ochtend heeft wederom een incident plaatsgevonden onder de rook van Rotterdam, waarbij klaarblijkelijk meerdere mensen hebben geprobeerd om een ram of plofkraak te plegen. Het vermoedelijke doel hiervan is wederom een geldautomaat geweest, om zo een snelle slag te kunnen slaan.

14e2d5fcced204ffa8a33d50764d48f5De politie geeft aan dat men de situatie reeds verdacht vond en zit de achtervolgers op de hielen. Huub Teesing vindt het vreemd dat, men de situatie klaarblijkelijk heeft onderschat. Indien de situatie escaleerde had de politie toch eerder kunnen ingrijpen? Desondanks probeert de politie haar uiterste best te doen om de daders, welke gevlucht zijn in meerdere auto’s, in de kraag te vatten.

Huub Teesing vind het echter alleen belachelijk dat voor deze draaideur criminelen (leuk woord), het hele zuiden van Zuid Holland direct hermetisch wordt afgesloten. De daders hebben echter geen geld buit gemaakt, maar de A16, A29 en ga zo maar door zijn nagenoeg afgesloten.

Dit kost de staat en de burger uiteraard een aardig zakcentje, aldus Huub Teesing… die het uiteraard erg jammer vindt dat behalve het nog niet opgepakt hebben van deze kwajongens, ook dergelijke kosten nagenoeg nooit kunnen worden verhaald.

Heel Nederland lag deze ochtend aan de radio en/of de buis gekluisterd om te hopen op nieuwe ontwikkelingen. Is er eindelijk iemand gepakt en wat heeft waarmee een connectie…. Helaas, tot nu toe is de berichtgeving summier, in verband met het lopende onderzoek, uiteraard logisch, maar toch.. Kunnen we in Nederland hier niet slimmer mee omgaan en kijken naar economisch ook betere beslissingen?

Huub Teesing vind nog steeds dat er in Nederland te weinig gekeken wordt naar de schade aan de maatschappij. Slachtoffer wordt nog te vaak dader, en soms zelfs andersom…

We hebben in Nederland genoeg om naar vooruit te kijken, maar om zoveel heise te maken over een plofkraak, dat vind Huub Teesing nu wel erg te bekrompen….


Leave a Reply


Copyright © 2018 Huub Teesing – Teesing Group
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes