11
Jul 16

Huub Teesing – Muziek

Huub Teesing luistert graag naar muziek. Dat is op zich niet vreemd, aangezien miljarden mensen dat normaal gesproken dagelijks doen, echter luistert Huub Teesing het liefst naar live muziek.

Niet de op maat gemaakte concerten met te mooie ruimtes, speakers en belichting maar naar de “oude” bandjes in een doorsnee cafe of de ouderwetse straatmuzikant.

Ah-4BOxFgFKDX9pYF9kqjKYaxFTSQv9kPTa-k0XyWcJ6Helaas ziet Huub Teesing echter vooral de laatste bevolkingsgroep qua muzikanten steeds vaker aan het straatbeeld worden onttrokken. Spijtig en jammer zijn veel gehoorde klanken hierin. Desondanks apprecieren veel voorbijgangers deze manier van muziek maken.

Of kan het soms zijn dat mensen vaker liever luisteren naar hun favoriete muziek via Spotify of via Deezer? Als dat zo is, dan worden dit soort beroepsgroepen met uitsterven bedreigd.

Muziek behoort immers toe aan een ieder die er naar wilt luisteren en zorgt vaak voor een prettige en vrolijke stemming daar waar er muziek wordt gespeeld (degene die er niet van houden dienen op straat wat sneller door te lopen J)…..

Nu luisteren steeds meer mensen helaas naar muziek middels een koptelefoon of via speciale oordopjes (kijk eens naar de hype van Beatz headsets), niet alleen op straat maar ook tijdens het sporten of in het openbaar vervoer. Je kunt dus eigenlijk wel stellen dat de manier waarop wij naar muziek luisteren of hier mee omgaan dat dit ook het straatbeeld heeft veranderd!

Laten we dus niet meer met zijn allen alleen naar muziek luisteren, kijk eens wat er gebeurd als je met zijn allen muziek maakt!!!


Leave a Reply


Copyright © 2018 Huub Teesing – Teesing Group
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes