04
Mar 13

Politics

OPEN GRENZEN MOETEN WORDEN GESLOTEN!

Éen munt in veel landen in Europa was best een aardig idee maar we zien nu de gevolgen. Veel landen hadden hun financiële zaken niet op orde en zagen de grote sommen geld uit Brussel graag komen. Dat heeft ertoe geleid, dat veel landen, zoals Griekenland, Italië, Portugal en Spanje veel te lang op te grote voet konden leven, zonder dat er intern maatregelen werden genomen tegen corruptie , het op orde brengen van het huishoudboekje en een slechte belastingmentaliteit. 

De open grenzen hebben, volgens Huub Teesing,  geleid thatot een eenvoudig verkeer tussen bewoners van de lidstaten. Geen douane meer en geen moeilijke grensperikelen. Waar geen rekening mee is gehouden, is, dat als men eenmaal in de Europese unie is, er ook geen belemmering wordt opgeworpen voor ongewenste en economische vluchtelingen. Vaak zijn deze mensen het slachtoffer van bendes van mensensmokkelaars.  Inmiddels verdienen die bendes meer met het smokkelen van mensen dan met het smokkelen van drugs en het heeft ook nog eens minder risico!!
Is men eenmaal in een land naar keuze, dan wordt men daar opgevangen, krijgen de kinderen onderwijs en ontvangt men een uitkering. Als men ook nog eens een baan voor minimaal 6maanden heeft gehad, dan krijgt men ook allerlei sociale voorzieningen.  Bewoners uit de nieuwe lidstaten Roemenië en Bulgarije weten exact hoe het het werkt of ze krijgen een goede -voorlichting. Huub Teesing ergert zich aan zgn vluchtelingenorganisaties, die nauwelijks screenen. Over echte vluchtelingen uit bijvoorbeeld Syrië en Irak heeft Huub Teesing geen kwaad woord, maar wordt er nu goed uitgezocht of er onder die vluchtelingen geen terroristen zitten? We brengen zo onze eigen veiligheid in gevaar.
De grenzen bij Griekenland en Lampedusa in Italië zijn zo lek als een mandje. Men kan die grote stroom”vluchtelingen” niet meer aan en laat ze maar met bosjes tegelijk met de trein naar het noorden van Europa reizen.
Dit moet een halt worden toegeroepen! De bootvluchtelingen moeten niet meer worden opgevangen maar teruggestuurd naar het land van herkomst.
Dat maakt het ook minder lukratief voor die mensensmokkelaarsbendes , aldus Huub Teesing.  En wat hem betreft mogen de grensdouaneposten ook weer in ere worden hersteld. Geeft ook nog eens een stuk werkgelegenheid…


Copyright © 2018 Huub Teesing – Teesing Group
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes