28
Jul 15

Wie reist er vandaag de dag nog met het openbaarvervoer?

Toch zeker miljoenen mensen in voornamelijk de randstad. Huub Teesing blijft het maar vreemd vinden dat een treinkaartje behoorlijk wat kost vandaag de dag. Ondanks het feit dat mensen tegenwoordig zoveel andere mogelijkheden hebben om qua vervoer en gemak andere alternatieven te kiezen.

Huub Teesing ReizenEr worden nu nieuwe innovaties toegepast op het gebied van de autolease branche. Zoals bijvoorbeeld carpoolen met een gehuurde auto vanwege het feit dat iemand vanuit jouw stad richting dezelfde locatie/ postcode wilt reizen.

Wat dacht je van Uberpop. Hoe aantrekkelijk is het wel niet om tegenwoordig een paar minuten langer te wachten op een taxi standplaats om vervolgens financieel veel aantrekkelijker thuis te worden gebracht?

Het zou Huub Teesing overigens niets verbazen als mensen zouden gaan carpoolen via een Uberpop achtige manier om zo sneller meerdere mensen te kunnen vervoeren middels een taxi manier welke wederom voordeliger is.

Reizen in het buitenland wordt over het algemeen steeds gemakkelijker en financieel aantrekkelijker middels de bekende platformen zoals een AirBNB en Uberpop wat zich nog steeds enorm snel uitbreid.

Wat Huub Teesing zich nu afvraagt is of de daadwerkelijke backpacker uit het Europese straatbeeld zal gaan verdwijnen in de toekomst. Als het mensen makkelijker gemaakt gaat worden, kiest men vaak voor de meest eenvoudige oplossing. Indien het toegestaan wordt om meer bagage mee te nemen een vliegtuig in, zal je zien dat mensen steeds meer spullen mee sjouwen op vakanties….

Volgens Huub Teesing zal het reizen dan ook de komende 20 jaar aanzienlijk gaan veranderen..…


Leave a Reply


Copyright © 2018 Huub Teesing – Teesing Group
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes